*

Kiira Kirjosana ja kumppanit Toimivaa konetta rakentamassa

Kaikki blogit puheenaiheesta Demokratian ja oikeuden puolesta

SuomiAreena tuulivoimamelusta - nosebo -efekti

”The Falmouth selectmen decided Monday not to appeal a judge’s determination that Wind 1 and its younger sibling, Wind 2, are a nuisance and must be shut down. This essentially marks the end of the two turbines in town.”

Muutenhan he olisivat vallankumouksellisia kansalaisia

Mielenosoitus on vaikuttamista epäsuoran signaalin välityksellä. Mielenosoittajat antavat vihjeen yhteiskunnallisista havainnoistaan äänekkäästi huutamalla. Nämä havainnot he haluavat osoittaa päättäjille mielenosoituksessa, joka nauttii yhteiskunnan perusoikeussuojaa. Mielenosoituksessa saa huutaa kovaan ääneen sekä asettaa näytteille älykkäitä iskulauseita. Mieltään osoittavat haluavat uskoa yleisellä tasolla siihen, että mikään taho ei tahallaan vahingoita heitä millään tavalla.

Natseja, antifantteja ja realisteja.

Köln kiehuu. Kaikki on vastaan, kukaan ei ole puolesta. Sairasta sekä surullista.

 

https://

 

Tämä sama on tuttua meiltä Suomesta, vaikka onkin suhteutettava väestöön kooltaan.

 

Joku on vastaan jotain ja joku vastaan sitä, että joku vastustaa. Negaatioiden kierre, jossa „hyvät“ vastustajat ajavat samaa latua vastustamiensa kanssa, vaikka luulevat olevansa jonkun puolesta.

 

Olisko kaikki mahdollista tehdä yhteisymmärryksessä ? Edes Suomessa ?

Teesi, antiteesi ja synteesi

Kun tuulivoima-ala myy tuotettaan on heillä markkinoinnin tukena teesejä. Näille teeseille löytyy kirjallista tutkimusaineistoa, joka on vertaisarvioitua ja näyttäisi olevan ulospäin kunnossa. Tätä tutkimusaineistoa löytyy runsain mitoin ja koko ajan sitä tulee lisää. Suomessakin opinahjot tuottavat tätä materiaalia, opinnäytetyönä, diplomityönä, tutkimuksina...

Syöttötariffilaskelma lakisäädöksen pohjalla on jonkun opinnäytteen tulosta ja osittain mallia on haettu ulkomailta, Amerikasta.

Onneksi Mihail Hodorkovski ei ole vaiennut...

Mihail Hodorkovskin muutamia viikkoja sitten ilmestynyt kirja, Uusia muistelmia kuolleesta talosta, antaa mielenkiintoisia tuokiokuvia hänen kohtaamistaan vangeista eri vankileireillä, jossa hän suoritti tuomiotaan kaksitoista  vuotta.  Putin armahti hänet joulukuussa 2013. Vapautumisensa jälkeen hän kiitti erityisesti Angela Merkeliä ja Hodorkovski ilmoitti silloin,  ettei  aio palata politiikkaan eikä yritysmaailmaan, mutta jatkaa yhteiskunnallista vaikuttamista.  Rohkea mies kun tietää miten Venäjä voi kohdella vastustajiaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä